LA PEPA de Pepa Cases

Concert format trio.

III és un disc amb cançons d’autora protagonitzades per l’amor, la lluita, la terra… cançons per endinsar-se en un o una mateixa, cançons per descobrir-se de nou. Un disc en valencià destinat a tota mena de públic i un llenguatge que camina pel pop i amb un directe fresc, senzill i acollidor amb tocs festius i reivindicatius.

El títol del disc coincideix a més a més, amb el tercer treball musical de «la Pepa», però representa alhora un número màgic pel moment que viu la compositora: tres discos, tres en la família, tres passions (dansa, teatre i música)… i tres és l’etapa de la vida que diu que està vivint, perquè ha passat la infantesa, la joventut i ara en l’etapa dels 40 s’enfronta a la maduresa amb un somriure i cançons personals, però amb continguts universals, temes motivadors, lletres elaborades i melodies emotives.

En escena, Pepa Cases a la veu, Darío Díaz al baix i Hèctor Tirado a la guitarra i la producció general amb la possibilitat de sumar la participació dels i les artistes col·laboradores: Mireia Vives, Andreu Valor, Biano, Tesa i Pep Gimeno Botifarra, segons disponibilitat.

IDIOMAS

Valenciano

LOCALIZACIÓN

Interior, Exterior

DURACIÓN

60 minutos
LA PEPA de Pepa Cases