PEPA CASES

Artista inesgotable, polifacètica i tot terreny.

Actriu, ballarina, cantaurora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable, polifacètica i tot terreny. Ha presentat gales i premis, ha sigut mestra de cerimònies i és una improvisadora nata. Presentadora del programa Trau la llengua junt amb Xavi Castillo, i monologuista resident del programa Comediants, tots dos de la televisió valenciana. Actualment col·labora en TÀP Zàping.

També ha treballat com actriu, ballarina i coreògrafa en muntatges de teatre, dansa, música, curtmetratges i performances. Ha coordinat durant 3 temporades Dansa Subterrània, i treballa en el festival FITCarrer Vila-real des del 2003. És la directora artística de Vila-real en dansa: Festival de dansa breu des del 2012, del festival de dansa de carrer Albalat en dansa, i és la co-creadora del festival Feslida (2012-16) que va donar pas al projecte FES: Festivals d’Arts escèniques a la Serra Espadà. És docent de dansa-teatre a l’EMD de Vila-real, projecte que dirigeix junt a l’Aula de dansa de la Universitat Jaume I de Castelló, que coordina des del 2012.

Pepa Cases s’atreveix amb tot i amb tots perquè porta en les venes el teatre de carrer i amb ell la intervenció amb el públic. Inquieta i arriscada, després de vint anys sobre les taules, descobreix que el més important a la vida és fer l’amor i l’humor i ens ho conta en els monòlegs, concertòlegs, impròlegs i el que li tiròlegs.

MIS ESPECTÁCULOS