Carol Tomás

Rostre habitual d'À punt.


Carol Tomás | Frescultura

Amb la carrera de música i de professora de música consolidades, l'any 2011 decideix aparcar el seu treball i dedicar-se a la comèdia.

Va ser nomenada còmica revelació en el concurs nacional del mític local Òpera de València. En 2016 destaca l'enregistrament d'un monòleg per a la cadena de televisió Comedy Central.

Des del 2017 realitza el Circuit Café Teatre de València. Ha dirigit i presentat el programa diari de ràdio "Comikaces" i la seua versió per a tele al canal 11 de València. Va ser col·laboradora habitual i reportera del programa d'humor "Menuda traca" de la 8 Mediterráneo TV.

Fou un dels rostres habituals de la nova televisió de la Comunitat Valenciana À Punt, còmica resident del programa de stand up "Comediants" i col·laboradora habitual del programa d'humor en prime time "Assumptes interns".  Totes aquestes fites han col·locat Carol Tomás  al rànquing dels millors còmics de València amb els seus monòlegs en valencià. Contractar a Carol Tomás per al teu event serà tot un encert!


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar