Pepa Cases

Soc hiperactiva - Pepa Cases

Monòleg feminista on la seua protagonista ens farà riure i reflexionar.

Monólogo • Presentadores

01 Jul 12:07h.

Castellar- L'Oliveral (Valencia)

  Carrer dels àrbres. 46026 Castellar - L'Oliveral, Valencia

Gratuït


Soc hiperactiva | Pepa Cases

Pepa Cases és actriu, ballarina, cantautora, docent, escriptora, gestora cultural, presentadora de televisió, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable, però sobre totes estes coses és hiperactiva. 

A partir de la seua realitat Pepa, en este monòleg, juga amb la ficció i l'exageració (o no) de diferents situacions per tal d'exposar temàtiques que la preocupen exaltant la desigualtat i el masclisme com a principals objectius fent riure al públic sense oblidar-se de fer-lo reflexionar. 

Un text pensat tant per a homes com per a dones, on les situacions més quotidianes arranquen un somriure i on cada espectador o espectadora es veu reflectit. Des de fa uns anys Pepa Cases decideix atacar estes problemàtiques fent- les visibles mitjançant l'humor i d'una manera propera i senzilla com fa sempre en els seus treballs.

Espectacle en valencià. Per a interior o exterior

 

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar