Cantacontes creat per fomentar la ecologia i les bones pràctiques del reciclatge als més menuts de la casa,

Rubén Navarro, també conegut com Mr. Fem, és un contacontes que narra a través d'una perspectiva ecologista. En aquest espectacle els més menuts podran gaudir de jocs didàctics i cançons infantils, però també fa la part més íntima d'un contacontes.

El conte tradicional, els contes, les criatures mitològiques valencianes i d'altres llocs, històries d'amor, relats sanguinaris, contes de por i de combatre la por, rumors de fades i follets, de gegants i cigronets, històries per donar la volta al món o per no sortir de casa. Contalles que s'explicaven a la vora del foc i avui dia com l'au fènix, amb la calor de l'última espurna dóna vida al foc. D'allò que es pensava que era mort, avui torna a viure per ser compartit.


MIS ESPECTÁCULOS

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar