De fora vindrem

Humor absurd i disbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet.


Purna Teatre|De fora vindrem

Pau Blanco i Xavo Giménez tornen a la càrrega amb el seu humor destarifat en una peça traçada a bases de skechts. Humor absurd i disbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet. Un retrat de la fi de la nostra terra promesa.

De fora vindrem és la història d'una ciutat, d'un poble o d'una família que ha de marxar. D'eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D'eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D'eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge.

Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda. La precarietat els espenta a l'èxode. Ja no queda lloc. La terra és per al millor postor i qui no disposa d'un grapat de monedes ha de partir.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar