Aus migratòries -Teatro de lo Inestable

Aus migratòries - Teatro de Lo Inestable

Aquest espectacle serà el número quaranta que estrena la companyia des de la seua constitució en 1997 arran del grup de teatre universitari. Teatro de lo inestable, capitanejat per Maribel Bayona, Jacobo Pallarés i Rafa Palomanes, ha mostrat el seu treball en més de 20 ciutats de l'estat espanyol i en diversos països europeus com Itàlia, Alemanya i Noruega.

Amb aquest espectacle preten fer una metàfora de les aus migratòries. Els ocells migradors canvien de lloc per a assegurar la vida de les seues cries, pel principi més essencial de la vida, la pervivència, l'aliment propi i el dels seus. De la mateixa manera, les persones emigren per pura necessitat, per pura pobresa.

El relat de la obra parla d'Angelines, la mare de l'autor, què és un exemple d'eixes aus mogudes per la necessitat.

La música, la il·luminació i l'audiovisual creen una atmosfera poètica unes vegades, altres ofereixen estadístiques i altres dades objectives, o ens traslladen a diferents ciutats i temps.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar