Erythina Teatro

El relathistòric hegemònic ha silenciat fets molt greus, ha soterrat sentiments demilers de perso­nes. Actualitzar el passat des del present és una de lesfuncions del teatre. Necessitem saber com hem construït el passat, no únicament per omplir els buits, tot posant llum, sinó també per superar un traumacultural. Aquest treball ha ficcionat personatges i fets per tal dimplicar alespectador en una experiència que no és únicament estètica, sinó també èticai política. I vol fer-ho des duna mirada que restituïsca la continuïtat entrepassat i present, ja que necessitem noves arquitectures de la identitat i lapertinença que parlen a un espec­tre més ampli de la societat.

Tornar a situaren larena pública un conjunt de fets que es pretenen esborrar o lainterpretació dels quals es pretén manipular constitueix un acte de resistènciai combat contra labús de poder, la injustícia i la barbarie. Gino Luque.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar