De fora vindrem

De fora vindrem.

Una peça traçada a bases de skechts. Humor absurd i disbaratat amb alta dosi de mala llet

Teatro Adultos

15 Oct 23:00h.

Teatre Ideal. Turis

  C/ de Ramon i Cajal, 17, Turis

MÁS INFO Y ENTRADAS


De fora vindrem |Purna Teatre

Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda. La precarietat els espenta a l'èxode. Purna Teatre torna a la càrrega amb el seu humor destarifat en una peça traçada a bases de skechts. Humor absurd i disbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet. Un retrat de la fi de la nostra terra promesa.

Ja no queda lloc. La terra és per al millor postor i qui no disposa d'un grapat de monedes ha de partir. ?De fora vindrem? és la història d'una ciutat, d'un poble o d'una família que ha de marxar. D'eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D'eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D?eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge.

 

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar