Assumpció

Protagonitzat per Lola Moltó


Una obra dirigida per Manuel Maestro i protagonitzada per Lola Moltó. Actriu que ha treballat en nombroses companyies valencianes com La Pavana, Carme Teatre o Ornitorrincs, entre d'altres, En televisió també hem pogut gaudir de la seua presència en sèries com Hospital Central, Negocis de Familia, l'Alqueria Blanca... i altres produccions per a cine.

Argument

Assumpció és una dòna que no és qui es pensava que era, o no vol ser qui és, o més bé no li agrada en qui s'ha convertit. O pot ser hui no es un dia propici, només això. No obstant per a una dona com ella, passats els 50 anys i després d'un divorci irremediable, es necessari tocar terra per emprendre un nou vol, sense sobrecàrregues, sense rancunia, i sense que siga tan dificil continuar sent una dona amb conviccions, desitjos i perspectives després de que tot en el que havia basat la seua existència s'afonat. 

Necessita tornar a escoltar-se a si mateix. I per a reflexionar de tot això i patir les conseqüencies es mira a l'espill d'un asecensor on s'ha quedat tancada després de visitar la consulta de l'otorí més famós del país que és el seu ex-marit. 

Un viatge quasi iniciàtic on Assumpció prendrà consciència de sí mateixa i del que ha sigut fins ara la seua vida, per trobar-se accidentalment amb un final catàrtic i determinant.

MIS ESPECTÁCULOS

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar