Pepita i Mariua

#PepitaiMariua

Teatro Adultos • Monólogo

MARIA JUAN... és actriu. és comica. pallassa. monologuista. És una comunicadora, en definitiva. Els seus treballs están sobre tot vinculats amb la comedia. el clown i el cabaret i amb el stand-up. La seua capacitat d'improvisació sobre l'escenari l'ha convertida en una mena de show-woman tot terreny, capac; de conduir qualsevol tipus d'acte (més o menys seriós). Quan comença una funció, mai saps per on t'eixira. de vegades de manera literal. Li agrada trencar les normes a l'escenari. improvisar i jugar amb el públic.


PEPA CASES: Actriu, ballarina, cantautora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable, es plantetja, després de vint anys sobre les taules, que el més important a la vida és fer l'amor i l'humor, i ens ho conta en els seus monòlegs, concertòlegs, impròlegs i el que li tiròlegs.


* Espectacle en valencià/castellà

 

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar